Het best "bekeken" huis-aan-huis magazine van Nederland!

De deelnemers

Laat de feestdagen maar komen!


Met veel plezier presenteren we de 13de editie van Verrassend Winkelen in Edam-Volendam. Deze lekkere dikke uitgave is weer tot stand gekomen met veel enthousiasme van de deelnemende ondernemers die in deze uitgave weer het mooiste uit hun winkels willen laten zien.


De fijne samenwerking maakt het maken van dit magazine elke keer weer tot een klein feestje! Het is leuk en inspirerend om te zien wat de ondernemers graag in het zonnetje willen zetten en wat zij zelfs soms speciaal voor de feestdagen voor u in huis gehaald hebben. Ik heb in elk geval alweer veel ideetjes opgedaan om weg te kunnen geven maar ook om op mijn eigen verlanglijstje te zetten!


We weten zeker dat de diversiteit van ons blad zeker voor iedereen wel wat te bieden heeft. Samen met de winkeliers hebben wij ons best gedaan er een verrassend blad van te maken en wensen u dan ook veel winkelplezier toe! Zelf ga ik snel op pad om lekker te shoppen, ik heb genoeg leuks gezien!


Like en deel actie en win zo shopgeld

Zo blijf je via Facebook op de hoogte van de volgende uitgaven, prijsvragen en de facebookactie waarmee je geld kunt winnen.

Dat kan natuurlijk ook op facebook.com/verrassendwinkelen en deel ons bericht als je wilt naar al je vrienden. Klik snel op de “Win Shopgeld” pagina.


Vind je ons blad mooi?

Laat het ons maar nog belangrijker, de winkeliers, weten!

Kijk ook eens in de andere bladerversies.

Voor alle winkeliers die de volgende keer graag in het best bekeken huis-aan-huis magazine willen deelnemen. Bel me even 06 49906382.

De bladerversie Edam-Volendam nr 13 najaar/winter 2016

Verrassend Winkelen in Edam-Volendam nr11 cover Shoppen Win 250 euro

Gonny Springer

Graphic Box Edam