Het best "bekeken" huis-aan-huis magazine van Nederland!

De deelnemers

Een zomerse Verrassend Winkelen in Edam-Volendam


Ruim een maand geleden ben ik weer van start gegaan met de 12e editie van Verrassend Winkelen in Edam-Volendam. Koud, nat en somber zijn de beste woorden om het weer van toen te omschrijven. Inmiddels hebben we nu een aantal hele mooie dagen gehad en zijn we echt klaar voor het voorjaar en de zomer van 2016! Zo heb ik dat ook ervaren bij de winkeliers in deze uitgave.


Naast het maken van de foto's en het bespreken van wat we deze editie allemaal gaan laten zien op de pagina's komen de meest bijzondere gespreksonderwerpen voorbij. Verbazingwekkende, onthutsende maar gelukkig het meest voorkomend zijn de zeer vermakelijke verhalen! De gekste dingen waardoor het foto's maken soms met grote lachbuien gepaard zijn gegaan, ontzettend leuk. Dat maakt dat ik weer een bijzondere maand achter de rug heb van hard werken maar ook met veel plezier terugkijk op alle leuke ontmoetingen!


Ik denk dat we weer een editie hebben kunnen maken waar een zeer veelzijdig aanbod in tentoongesteld is. Van fashion voor mannen, vrouwen en meiden tot de mooiste woonaccessoires. Van keukenbenodigdheden tot een heerlijke huidbehandeling, en van een superfijne fiets tot een nieuwe zonnebril (al dan niet op sterkte) voor op je neus. En uiteraard zijn alle heerlijkheden die ik voorbij heb zien komen op de meest mooie plekken binnen onze gemeente bij uitstek een reden om binnenkort eens lekker te gaan eten na een mooie dag!


Al het groen ontluikt nu in razend tempo, alles hult zich voorzichtig weer in een mooi groen waas. Ga op stap en geniet van het voorjaar in onze mooie gemeente en van de grote diversiteit in aanbod waarvan ik zeker weet dat er voor elk wat wils is!

De bladerversie Edam-Volendam nr 12 voorjaar/zomer 2016

Verrassend Winkelen in Edam-Volendam nr11 cover Shoppen Win 250 euro

Gonny Springer

Graphic Box Edam