Het best "bekeken" huis-aan-huis magazine van Nederland!

De deelnemers

Ga shoppen in eigen gemeente!


Na de heerlijk lange en vooral warme zomer lijkt het najaar nu dan toch

echt te zijn aangebroken en zijn de gezellige feestdagen weer in aantocht. Cadeautjes voor het gezin, vrienden en familie worden gekocht en de woonomgeving wordt weer gezellig en comfortabel gemaakt. Kortom we maken ons op voor een hopelijk mooie winter waarbij misschien zelfs de schaatsen weer uit het vet mogen.


De ondernemers in deze 17de editie hebben in elk geval hun best gedaan u weer te verrassen met alles wat zij voor u hebben klaar staan en hangen. Natuurlijk zal over korte tijd weer een kerstboom bij de meesten van ons in huis staan te pronken al dan niet met de nieuwste trend versiering of een echte kinderboom. Bloemwerken en decoraties dragen bij aan de feestelijke sfeer in huis en natuurlijk vooral kaarsen en windlichten! We maken ons klaar voor een kerstdiner thuis of lekker buiten de deur, natuurlijk gekleed in de mooiste feestkleding of gewoon lekker casual. Een nieuwe coupe, een prachtig juweel voor je lief, een verzorgende gezichtsbehandeling of een lieve knuffel het is er allemaal. Cadeausuggesties zijn er te over, voor ieder is er wat wils.


U bent dus weer van harte welkom bij de ondernemers in deze uitgave zij zien u graag verschijnen! Door te shoppen in eigen gemeente ondersteun je de lokale ondernemers, bovendien vind je er de meest unieke cadeaus die je niet snel zult treffen bij het internetshoppen. Dus ga gezellig op pad in de inmiddels van feestverlichting voorziene straten en laat je verrassen!


Like en deel actie en win zo prijzen

Zo blijf je via Facebook op de hoogte van de volgende uitgaven, prijsvragen en de facebookactie waarmee je geld kunt winnen.

Dat kan natuurlijk ook op facebook.com/verrassendwinkelen en deel ons bericht als je wilt naar al je vrienden. Klik snel op de “Win leuke prijzen" pagina.


Vind je ons blad mooi?

Laat het ons maar nog belangrijker, de winkeliers, weten!

Kijk ook eens in de andere bladerversies.

Voor alle winkeliers die de volgende keer graag in het best bekeken huis-aan-huis magazine willen deelnemen. Bel me even 06 49906382.

De bladerversie Edam-Volendam nr 17 najaar/winter 2018

Verrassend Winkelen in Edam-Volendam nr11 cover Shoppen Win 250 euro

Gonny Springer

Graphic Box Edam