Het best "bekeken" huis-aan-huis magazine van Nederland!

De deelnemers

De Verrassend Winkelen glossy in 'n handzamer formaat


Een nieuw voorjaar, een nieuwe zomer en een nieuw jasje voor Verrassend Winkelen!

Dit voorjaar een nieuw handzamer formaat Verrassend Winkelen maar wel met de vertrouwde content én met dezelfde passie gemaakt! Want ook deze editie heb ik mezelf weer aangenaam verrast gevoeld over al het leuks wat ik weer voorbij zag komen aan noviteiten, fraais en lekkers! Volop inspiratie weer voor de leukste cadeau-ideetjes voor moederdag, vaderdag of welke dag dan ook! Ik heb mijn verlanglijstje al gemaakt!


Wat te denken bijvoorbeeld van een nieuwe bikini, een fraaie tuinset of eindelijk eens een echte blender? Een stoere e-bike of juist een allereerste loopfiets, gezellige buitenspellen voor het hele gezin of een goede gezichtsbehandeling. Sfeermakers voor in huis of tuin, een make-over bij de kapper of een hele nieuwe zomergarderobe om de outfits voor de festivals niet te vergeten! Voor lieve moeders een fraai boeket of voor stoere vaders die wel van een fikkie houden een BBQ of lekkere tuinkachel. Kortom je kan het allemaal vinden in dit blad bij de winkeliers die zich hierin presenteren.


De winkeliers heten je graag van harte welkom in hun zaak en willen je graag van advies voorzien, dus vergeet dat internet shoppen en ga de stad in en voel, proef en beleef…. er is zoveel moois!


Like en deel actie en win zo prijzen

Zo blijf je via Facebook op de hoogte van de volgende uitgaven, prijsvragen en de facebookactie waarmee je geld kunt winnen.

Dat kan natuurlijk ook op facebook.com/verrassendwinkelen en deel ons bericht als je wilt naar al je vrienden. Klik snel op de “Win leuke prijzen" pagina.


Vind je ons blad mooi?

Laat het ons maar nog belangrijker, de winkeliers, weten!

Kijk ook eens in de andere bladerversies.

Voor alle winkeliers die de volgende keer graag in het best bekeken huis-aan-huis magazine willen deelnemen. Bel me even 06 49906382.

De bladerversie Edam-Volendam nr 18 voorjaar/zomer 2019

Verrassend Winkelen in Edam-Volendam nr11 cover Shoppen Win 250 euro

Gonny Springer

Graphic Box Edam