Het best "bekeken" huis-aan-huis magazine van Nederland!

De deelnemers

Laat de zomer maar komen met de leukste glossy van

Huizen en ‘t Gooi


De avonden worden weer wat langer en de zon laat zich wat vaker zien. We kunnen niet wachten totdat we weer lekker naar buiten kunnen! De ondernemers in deze uitgave zijn ook weer helemaal klaar voor een heerlijke lange zomer en zullen er alles aan doen u dit te laten zien en ervaren. We hopen dat u het blad op prijs stelt en dit ook vooral aan de ondernemers laat weten, zij laten u graag even “binnenkijken” in hun prachtige bedrijven. En door te winkelen in je eigen stad houd je de winkels in stand en blijft het leuk om te wonen.


Wat is nu heerlijker dan op een zonnig terras te genieten van een vrolijk opgediend diner of lekkere lunch? Of durf te gaan voor een frisse zomerse coupe, of dat hippe luchtige jurkje. De lekkerste wijnen voor in de eigen achtertuin tijdens de lange zomeravonden? Laat je huid helemaal zomerseizoen klaar maken, en ga op zoek naar de ultieme zonnebril. En ook de mannen komen ruimschoots aan bod van hip en trendy tot gekleed. Start dit voorjaar eens met een leuke sport of ga gewoon lekker fietsen al dan niet met trapondersteuning, ‘t Gooi leent zich er in elk geval heel erg goed voor.


Like en deel actie en win zo shopgeld

Zo blijf je via Facebook op de hoogte van de volgende uitgaven, prijsvragen en de facebookactie waarmee je geld kunt winnen.

Dat kan natuurlijk ook op facebook.com/verrassendwinkelen en deel ons bericht als je wilt naar al je vrienden. Klik snel op de “Win Shopgeld” pagina.


Vind je ons blad mooi?

Laat het ons maar nog belangrijker, de winkeliers, weten! Kijk ook eens in de andere bladerversies.

De bladerversie Verrassend Winkelen in Huizen editie 3