Het best "bekeken" huis-aan-huis magazine van Nederland!

De deelnemers

Blader lekker door de nieuwe glossy van Huizen met

tal van nieuwe winkels  


In deze 4e editie van het sfeervolle en gewaardeerde blad Verrassend

Winkelen in Huizen willen de deelnemende winkels graag laten zien wat zij voor u in huis hebben.


De herfst heeft lang op zich laten wachten maar lijkt dan nu toch langzaamaan z'n intrede te gaan doen. Een nieuwe tijd van het jaar, waar we een paar weken geleden nog lekker s'avonds buiten zaten gaan we nu weer naar binnen met de kaarsen aan. Tijd dus ook om het weer gezellig te gaan maken in huis en bijvoorbeeld de garderobe weer eens na te lopen of er niet nodig weer eens wat nieuws moet komen. En dat kun je het beste doen door eens lekker te neuzen in de nieuwe glossy. De winkeliers in Huizen hebben weer hun best gedaan het mooiste, leukste of verrassendste middels dit sfeervolle blad aan u te tonen. We hopen dat de diversiteit van het blad voor iedereen weer wat te bieden heeft. We wensen u verrassend veel winkelplezier toe!


Like en deel actie en win zo shopgeld

Zo blijf je via Facebook op de hoogte van de volgende uitgaven, prijsvragen en de facebookactie waarmee je geld kunt winnen.

Dat kan natuurlijk ook op facebook.com/verrassendwinkelen en deel ons bericht als je wilt naar al je vrienden. Klik snel op de “Win Shopgeld” pagina.


Vind je ons blad mooi?

Laat het ons maar nog belangrijker, de winkeliers, weten! Kijk ook eens in de andere bladerversies.

De bladerversie Verrassend Winkelen in Huizen editie 4