Het best "bekeken" huis-aan-huis magazine van Nederland!

De deelnemers

Een nieuw seizoen breekt aan!


Met het aanbreken van het najaarsseizoen, breekt ook de tijd van warmte en gezelligheid aan in huis. We zoeken de behaaglijkheid weer op en zorgen voor sfeer in de vorm van kaarsjes en warme plaids. De binnenstad wordt getooid in feestelijke sfeerverlichting en de winkeliers maken zich op voor de aankomende feestdagen.


Of u nu op zoek bent naar een mooi cadeau voor uw lief of een allerliefst pakje voor een pasgeboren kindje het is weer allemaal te vinden in deze najaarseditie van Verrassend Winkelen. Zelf was ik in elk geval aangenaam verrast over de nieuwe collecties die ik zag maar ook over de verbouwingen van bestaande winkels en nieuw betrokken winkels. Dat toont ondernemerschap in de juiste zin van het woord, immers ondernemen is je nek uit steken en soms risico durven nemen. Ook is er uiteraard het bericht dat er winkels gaan sluiten elk om eigen redenen en dat is heel jammer, echter daar waar deuren sluiten zullen andere weer opengaan. Draagt u de winkeliers in uw stad een warm hart toe dan nodigen wij u van harte uit om middels dit blad kennis te nemen van een selectie van de collecties. Huizen biedt een groot en gevarieerd aanbod aan winkels, koester deze eenvoudig weg door er te gaan shoppen, gewoon gezellig in uw eigen stad.

Wij wensen u een mooi najaar en alvast fijne feestdagen!


Like en deel acties en win zo prijzen

U kunt ons gewoon gaan volgen via facebook.com/verrassendwinkelen en dan kunt u meedoen wanneer er een actie voorbij komt. Klik op “Win leuke prijzen".


Vind je ons blad mooi?

Laat het ons maar nog belangrijker, de winkeliers,

weten! Kijk ook eens in de andere bladerversies.

De bladerversie Verrassend Winkelen in Huizen editie 9

Gonny Springer

Graphic Box Edam