Het best "bekeken" huis-aan-huis magazine van Nederland!

VerrassendWinkelen in  nieuw jasje


Verrassend Winkelen heeft als gevolg van de enorme prijsstijgingen een jasje moeten uittrekken maar heeft ook direct een nieuw jasje aangetrokken!


Nieuw formaat en een nieuwe formule, maar verder wel het vertrouwde, gezellige en bomvolle magazine! Deze editie zelfs dikker dan ooit, hoe mooi is dat? Wij zijn blij dat er toch weer zoveel ondernemers het leuk vonden om middels dit magazine te laten zien wat ze allemaal voor u in petto hebben dit najaar én voor de aankomende feestdagen.


Of je nu iemand wil verrassen met een heerlijke schoonheidsbehandeling, je huis wilt pimpen voor de feestdagen, jezelf in een nieuwe outfit wil steken of in blijde verwachting bent en voor je aanstaande spruit het mooiste kamertje en kleertjes wil aanschaffen, het staat allemaal in dit magazine. Ga gezellig naar de Kerstshow bij ’t Lokkemientje, naar de Kerstzondagen bij Sas of maak een mooi shoprondje door Volendam! Er is voor iedereen wel iets te vinden en als je nog cadeau inspiratie nodig hebt doe je dat zeker via dit magazine op!


De ondernemers in dit blad doen er in elk geval alles aan om u van het beste te voorzien en staan klaar om u te ontvangen! Sint is weer in het land, Edam-Volendam is weer gezellig van feestvoorlichting voorzien, dus wat houdt je nog tegen?


Gezellige dagen alvast!De bladerversie Edam-Volendam nr 23 najaar/winter 2022

De websites van de winkels die in deze bladerversie staan zijn aanklikbare links! Voordat je begint even de reclame onderin wegklikken en bladeren maar! Veel plezier...

Gonny Springer

Graphic Box Edam

Like en deel actie en win zo prijzen

Zo blijf je via Facebook op de hoogte van de volgende uitgaven, prijsvragen en eventuele facebookacties.

Dat kan natuurlijk ook op facebook.com/verrassendwinkelen

en deel ons bericht als je wilt naar al je vrienden.  

Vind je ons blad mooi?

Laat het ons maar nog belangrijker, de winkeliers, weten!

Kijk ook eens in de andere bladerversies.

Voor alle winkeliers die de volgende keer graag in het best bekeken huis-aan-huis magazine willen deelnemen. Bel me even 06 49906382.