Het best "bekeken" huis-aan-huis magazine van Nederland!

De deelnemers

Koester 't Stadshart van Woerden!!


Dit is de allereerste Verrassend Winkelen in Woerden, met dank aan alle deelnemende ondernemers die met veel enthousiasme hun winkel, dienst of onderneming aan u hebben willen presenteren. Op het moment dat ik dit schrijf, hebben we de eerste herfstdag alweer achter de rug en is het moment aangebroken waarop de meeste mensen weer zin krijgen in iets nieuws voor zichzelf, familie of voor hun woning.  Ik wens u veel leesplezier en ik verwacht dat u leuke inspiratie opdoet voor de koude wintermaanden die eraan komen!


De kledingrekken hangen weer vol met mooie nieuwe winterkleding. Misschien is het wel tijd voor een leuke nieuwe bril? Wilt u van woning veranderen of bent u op zoek naar een nieuw interieur, leuke accessoires, alles voor in de keuken, keukenapparatuur of linnengoed? Blader dan door dit magazine en kom op leuke ideeën voor u zelf of als cadeautje. Het lijkt nog ver weg, maar natuurlijk mag een bijzonder sieraad, horloge of een mooi lingeriesetje niet ontbreken onder de kerstboom.


Wat is het lekker om uw huid winterklaar te maken met een heerlijke beautybehandeling, of denk eens aan mooi gestylde nagels en ga even langs de kapper voor een nieuwe haarkleur of wintercoupe. Met de feestdagen voor de deur raad ik aan om het sporten bij te houden, de overtollige winterkilootjes zitten er zo weer aan! En voor de nodige gezonde, duurzame voeding kunt u natuurlijk altijd bij de Natuurwinkel terecht.


Zoekt u werk, personeel of wilt u flexwerken? U vindt het allemaal in het stadshart van Woerden. Advies of problemen met uw Apple? Ook dit kunt u in Woerden vinden. En als afsluiting van een drukke werk- of winkeldag kunt u nog gezellig een borrel in het centrum drinken.

Ga in ieder geval lekker shoppen in het Woerdense winkelhart. Het is leuk, gezellig en u ondersteunt hiermee ook nog een de winkeliers en ondernemers in uw eigen gemeente. Koester de leuke winkeltjes en laten we ervoor zorgen dat ze kunnen blijven bestaan!


Mede namens Gonny wens ik u een gezellige herfst en winter!


Corina

De bladerversie Woerden nr 1 najaar 2018

Verrassend Winkelen in Edam-Volendam nr11 cover Shoppen Win 250 euro
Gonny Springer eigenaresse/fotograaf/sales Verrassend Winkelen

Gonny Springer

Graphic Box Edam

Corina VerrassendWinkelen

Corina